Ik heb Women's Lab opgericht om vrouwen te supporten. Support in de vorm van gesprekken, door lichaamswerk en uiteindelijk door het aanbieden van tal van uiteenlopende workshops gegeven door inspirerende vrouwen. Want dat is mijn droom; een plek creëren waar wij als vrouwen kunnen leren van elkaar, elkaar ondersteunen om de beste versies van ons zelf in elk moment te (kunnen) leven.

 

De volgende inspirerende vrouwen hebben hetzelfde doel. Bezoek hun website eens, kijk waar jij behoefte aan hebt en waar je je thuis voelt op dit moment. De websites zijn niet perse zwangerschap gerelateerd.

Hilary Brown

www.yogamoves.nl

Hilary heeft in Utrecht Yogamoves opgezet. Dit yoga walhalla is een plek waar uiteenlopende yoga vormen worden gegeven. Tegenwoordig met twee locaties! Hier kun je terecht voor zwangerschapsyoga, postnatale yoga tot vinyasa, yin, iyengar, hotyoga tot aan een yoga teacher training. Check de website voor zwangerschapsyoga, ik geef hier les.

 

Merel Kraan

www.merelkraan.nl

Merel is psycholoog, met haar jarenlange ervaring is zij de perfecte therapeut als je merkt dat je meer nodig hebt dan een coach om vrijer je leven te leven. Merel heeft een scherpe heldere blik, met humor en een hoop compassie kan zij de juiste setting creëren waarin jij je veilig en gezien voelt. In haar sessies zet ze haar kennis in van Acceptance en Commitment Therapie (ACT) en mindfulness.

 

Annemarie Reilingh

www.pelvicawakening.com

Annemarie is een gedreven en gepassio-neerde fysio- en haptotherapeute. Zij heeft een grote nieuwsgierigheid naar de fysiologie en verbetering van functies van de vrouwelijke bekkenbodem, wil vrouwen meer in contact brengen met hun baarmoeder en hen de weg te wijzen hoe te leven vanuit een stabiele basis. Annemarie beweegt zich op het gebied tussen wetenschap en gevoel. Zij brengt in haar sessies haar kennis en intuïtie in, is respectvol en integer. Je kunt bij haar terecht voor sessies wat betreft het (re)connecten met je bekkengebied o.a. door middel van inwendige massages en haptotherapie, tevens geeft zij tal van interessante workshops.

 

Laetitia de Haas

Laetitia@woomb.nl

Laetitia heeft haar sporen verdiend in de coaching en consultancy wereld. Deze intelligente vrouw heeft zich de afgelopen jaren gericht op haar eigen persoonlijke ontwikkeling en brengt nu een mix van vrouwelijk bewustzijn en common sense de wereld in. Krachtig, nuchter, liefdevol en met humor geeft zij workshops waarin je leert vanuit je vrouw-zijn voluit te leven.

 

Suzanna Langman

www.esdi.nl

Suzanne is een sensitieve, intuïtieve energie-werker. Door haar nuchtere, heldere en integere aanpak weet zij energiewerk begrijpelijk te maken voor zowel je lichaam als je verstand. Suzanne ziet in de chakra’s in jouw lichaam wat jou tegenhoudt om je volledige potentieel te leven. Door te werken met pleiadisch lichtwerk helpt zij jou je de potentie volledig vrij te laten komen van conditioneren en geloofsovertuigingen. Ze brengt je in contact met je energetisch lichaam om vanuit dit lichaam te kunnen gaan manifesteren en je levensdoel te gaan lopen in dit leven.